28 Mart 2024, Perşembe

Sirkeci'de ilginç kovalamaca

Sirkeci'de ilginç kovalamaca

Fatih Sirkeci’de restoranların önünde durdukları esnada “açız, yemek parası” diyerek vatandaşlardan para isteyen 2 kadına yoldan geçen bir genç, 150 lira para verdi. Parayı veren genç, kadınların yemek yerine vatandaşlardan para istemeye devam ettiğini görünce verdiği parasını geri istedi. Parasını isteyen gence saldırmaya başlayan dilenci kadınlar, “bizi taciz ettin” diye bağırarak kaçmaya çalıştı. Parayı veren genç ile arkadaşı kadınları kayda alarak kovalayınca kadınların saldırısına uğradı.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 16.00 sıralarında Fatih Sirkeci'de meydana geldi. İddiaya göre semtte dolaşan 2 kadın, “açız, yemek parası” diyerek vatandaşlardan para istemeye başladı. O esnada oradan geçen bir genç, kadınların haline acıyarak onlara 150 lira para verdi. Parayı alan kadınlar gencin yanından ayrıldı ancak genç parayla ne yapacaklarını görmek için onları takip etmeye başladı.

 

Parasını geri isteyen gence: 'Taciz ettiğini söyleriz'

 

Bir süre sonra kadınların yemek yemek yerine vatandaşlardan para istemeye devam ettiğini gören genç bu kez yanlarına giderek, kendilerine yemek için para verdiklerini ve vatandaşlardan para istememelerini söyledi. Bu duruma tepki gösteren kadınlar gence, “yanımızdan git, yoksa bizi taciz ettiğini söyleriz” dedi. Genç bunun üzerine cep telefonuyla kadınları kayıt altına almaya başladı. Kayda alındığını gören kadınlar bağırmaya başlayarak bir yandan da kaçmaya çalıştı.

 

Kurtulamayacaklarını anlayınca gence saldırdılar

 

Gencin onları takip ederek kayda devam etmesi üzerine kadınlar, “bizi taciz etti” diyerek bağırmaya devam etti. Yaşanan kovalamacada gençten kurtulamayacağını anlayan kadınlar, bu kez de saldırmaya başladı. O esnada yoldan geçen polis aracını durduran kadınlar, sözde taciz suçlamasıyla polis aracına bindi.

 

Gencin de binmesinin ardından taraflar Sirkeci Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Burada genç ve kadınlar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, gencin kadınlara verdiği 150 lira da teslim edildi. Yaşananlar ise kameralara saniye saniye yansıdı.

 

Doğan Can Cesur

 

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sirkeci'de ilginç kovalamaca

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.