18 Nisan 2024, Perşembe

Sınav sonucunu öğrenince camdan aşağıya bıraktı

Sınav sonucunu öğrenince camdan aşağıya bıraktı

Okulda kahreden olay! Sınav sonucunu öğrenince herkesin gözü önünde kendini camdan aşağıya bıraktı

 

Elazığ'da 7'nci sınıf öğrencisi, öğretmeninin açıkladığı sınav notunu düşük bulunca okulun 2. katından aşağıya atladı. Ağır yaralanan çocuk, ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı.

 

Elazığ'da merkeze bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir okulda 7'nci sınıf öğrencisi M.Ö., sınıfta hocasının sınav notlarını açıklamasının ardından notunu kötü bulup kendisini 2'nci kattan boşluğa bıraktı.

 

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI

M.Ö. ağır yaralanırken, öğrenciye ilk müdahaleyi okul yöneticileri yaptı. Daha sonra haber verilmesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. M.Ö., burada yapılan müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Öğrencinin durumunun ağır olduğunu öğrenilirken, polis olayla ilgili geniş çapta inceleme başlattı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhuriyet Mahallesi Elazığ 3. Sayfa Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.