19 Nisan 2024, Cuma

Seçime kendi logo ve ismiyle girme kararı aldı

Seçime kendi logo ve ismiyle girme kararı aldı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 2023 seçimlerine kendi isim ve logolarıyla gireceklerini belirtti. Babacan'ın ardından bir partiden daha benzer açıklama geldi. Büyük Birlik Partisi de seçime kendi logosuyla ancak Cumhur İttifakı çatısı altında giriyor.

Türkiye, yavaş yavaş seçim atmosferine giriyor. İttifak konularını seçimin yaklaştığı süreçte konuşmayı tercih eden muhalefet partilerinden DEVA Partisi, seçime kendi logosu ve amblemi ile girme kararı aldığını duyurmuştu.

 

DEVA'DAN SONRA BİR PARTİ DAHA

DEVA'dan sonra bir partiden daha benzer karar geldi. Büyük Birlik Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi logosu ve amblemi ile girme kararı aldı. Partinin önümüzdeki süreçte teşkilatlanma çalışmalarına da ağırlık vereceği aktarıldı.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NDAN KOPMUYORLAR

Büyük Birlik Partisi'nin bu kararı "Cumhur İttifakı'ndan ayrılıyorlar mı?" sorularını da akla getirdi. Fakat bu sorular çok geçmeden cevap buldu. Büyük Birlik Partisi, Cumhur İttifakı bünyesinde kalmaya devam edecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Büyük Birlik Partisi Deva Partisi Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.