28 Mart 2024, Perşembe

Sattıkları cipsten çıkan ölü fare infial yarattı!

Sattıkları cipsten çıkan ölü fare infial yarattı!

Sattıkları cipsten çıkan ölü fare infial yarattı! BİM'den konuyla ilgili iddialı açıklama

 

Yozgat'ta bir grup öğrencinin aldığı cipsten ölü fare çıktığı iddiası sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu görüntülerle ilgili BİM marketlerden açıklama geldi. BİM'den yapılan açıklamada, "Mevcut üretim sürecinde böyle bir olayın gerçekleşmesi mümkün değildir" denildi.

 

Yozgat'ta bir yurtta kalan öğrencilerin aldığı cipsten ölü fare çıktığına ilişkin görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Yaşanan skandal olay sonrası BİM'den açıklama geldi. Yapılan açıklamada meydana gelen olayın mümkün olmadığına, cipsin içinden fare çıkmasının mümkün olmadığına yer verildi.

 

"BÖYLE BİR ŞEY OLMASI MÜMKÜN DEĞİL"

Tüm üretim aşamalarında denetimlerin hem yetkilileri , hem de bağımsız kuruluşlar tarafından yapıldığına yer verildi. BİM'den yapılan açıklamada konu ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

 

"Kamuoyunun Dikkatine; sosyal medyada ve bazı online haber sitelerinde BİM'in özel markalı cipsinin içinden yabancı cisim çıktığına dair paylaşımlar yapılmaktadır. Mevcut üretim sürecinde böyle bir olayın gerçekleşmesi mümkün değildir. Türkiye'de her gün milyonlarca tüketicinin alışveriş yaptığı BİM mağazalarında satışa sunulan bütün ürünler titizlikle kontrol edilmekte ve hiçbir şekilde tüketicinin kandırılmasına veya sağlığının riske atılmasına izin verilmemektedir.

 

Özel markalı ürünlerimizin üretimini yapan tüm tedarikçilerimiz ve üretim aşamaları kalite kontrol ekiplerimizin yönetiminde , yetkili bağımsız denetim kurumları tarafından düzenli olarak denetlenmektedir. BİM hiçbir zaman müşterilerine sorunlu bir ürün satmamıştır, bundan sonra da satmayacaktır. Değerli kamuoyunun bilgisine sunarız."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bim Ekonomi Güncel Haberler Sattıkları cipsten çıkan ölü fare infial yarattı cips paketinin içinden fare çıktı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.