20 Nisan 2024, Cumartesi

Şanlıurfa'da sel suları köprüyü bir anda yuttu

Şanlıurfa'da sel suları köprüyü bir anda yuttu

Kahramanmaraş merkezli iki depremin büyük yıkım yaşattığı Şanlıurfa'yı bu kez sağanak yağış vurdu. Şehirde yaşanan sel nedeniyle Hilvan-Bozova karayolu üzerindeki köprü çöktü. İnternete düşen görüntülerde suların yükselmesiyle karayolunun üzerindeki köprünün yerle bir olduğu ve suların altında kaldığı anlar yer aldı. Yaşanan olayın ardından karayolu araç trafiğine kapatıldı.


 

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki depremin yıkıma yol açtığı Şanlıurfa'yı bu kez sel suları vurdu. Dün akşam başlayan ve bugün de devam eden yağışın sele dönüşmesiyle şehirde 4 kişi hayatını kaybetti.

 

SEL SULARI KARAYOLUNU YUTTU

Öte yandan Şanlıurfa'yı vuran selde Hilvan'daki karayolu da büyük zarar gördü. Hilvan - Bozova yolu Ördek Köyü mevkiinde sel adeta karayolunu yuttu.

KÖPRÜ YERLE BİR OLDU

İnternete düşen görüntülerde suların yükselmesiyle karayolunun üzerindeki köprünün yerle bir olduğu ve suların altında kaldığı anlar yer aldı.

 

KARAYOLU ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Köprünün çökmesiyle yolda kalan bir sürücünün cep telefonuyla kaydettiği videoda felaketin vahameti gözler önüne serildi. Öte yandan yaşanan olayın ardından karayolu araç trafiğine kapatıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Şanlıurfa Bozova Hilvan Deprem Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.