19 Nisan 2024, Cuma

Şanlıurfa'da dehşete düşüren kavga kamerada

Şanlıurfa'da dehşete düşüren kavga kamerada

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavga kameralara yansıdı. Görüntülerde eli sopalı onlarca kişi, park halindeki araçlara saldırıp hurdaya çevirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yaşandı. İddiaya göre aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle anlaşmazlık bulunan iki grup, dün Tahir A.'ya ait oto yıkama dükkanında tartıştı.

 

Araya girenler tartışmayı kavgaya dönüşmeden sonlandırdı. Sabah saatlerinde araçlarıyla yeniden oto yıkama dükkanına gelen şahıslar ile Tahir A. arasında kavga çıktı. Olayı duyan Tahir A.'nın yakınları da bölgeye gelince kavga daha da büyüdü.

Araçları parçaladılar

 

Hırsını alamayan grup, taş ve sopalarla karşı tarafın dükkanının önünde bıraktığı araçlarına saldırdı. Araçlara taş ve sopalarla saldıran şahıslar, saldırıya dakikalarca devam etti.

 

Kavga nedeniyle bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden polis ekipleri, öfkeli kalabalığı dağıtmayı başardı.

 

Kavgada 4 kişi yaralanırken 3 araç ise adeta hurdaya döndü.

Kavgayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Bekir Şeyhanlı

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Şanlıurfa'da dehşete düşüren kavga kamerada

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.