25 Nisan 2024, Perşembe

Sancaktepe'deki kan donduran olay!

Sancaktepe'deki kan donduran olay!

Sancaktepe'deki olayda kan donduran detay! Daireye giren polis korkunç manzara ile karşılaştı

 

İstanbul Sancaktepe'de 3 çocuğunu asan baba intihar ederek yaşamına son verdi. Kan donduran olayda detaylar da netleşmeye başladı. İhbar üzerine daire kapısına gidip çilingir yardımıyla içeri giren polis ekiplerinin, Mehmet A. ile ikisi erkek 3 çocuğunun asılı halde cesedi ile karşılaştı.

 

Sancaktepe'de Fatih Mahallesi Selahaddin Eyyubi Caddesi'nde sitede bulunan dairede yaşanan olayda sitenin teknikçisi Mehmet A.'dan haber alınamaması üzerine polise haber verildi.

 

POLİSLER KORKUNÇ MANZARA İLE KARŞILAŞTI

Çilingir yardımıyla daireye giren polis, Mehmet A. ile ikisi erkek 3 çocuğunun asılı halde cesedi ile karşılaştı. Mehmet A.'nın eşiyle bir süredir problem yaşadığı, eşinin evi terk etmesi üzerine çocuklarını asarak intihar ettiği öne sürüldü.

 

Polisin olay yerinde incelemeleri devam ediyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sancaktepe 3. Sayfa Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.