18 Nisan 2024, Perşembe

Salona gelince şok oldu

Salona gelince şok oldu

Almanya'da yayın yapan bir TikToker tam 18 yıl önce terk edilen ve bir daha hiç girilmeyen eve girdi. Eve girdikten sonra salona gelen Yannik, yemek masasının ilk günkü gibi kalması nedeniyle büyük bir şok yaşadı.

Almanya'da yaşayan 21 yaşındaki Yannik adlı genç, TikTok üzerinden yaptığı yayınlarla tanınıyordu. Son videosunda tam 18 yıl önce terk edilen bir eve girmeye karar veren Yannik, eve girdikten sonra ilginç bir manzarayla karşılaştı. Çünkü yemek takımı olduğu gibi duruyordu. İşte ilginç keşfin detaylar...

BAKIMSIZLIK BÜYÜK BİR ZARAR VERDİ

Fransa'daki ürkütücü ev, kalın siyah küfle kaplandığı için 18 yıl boyunca çürümeye terk edildi. Yemek masası, zamanda donmuş gibi olan evde her detay tüyler ürpertici şekilde. Yıllar süren ihmal, büyük aile evine zarar verdi.

SALONA GİRİNCE BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI

21 yaşındaki şehir kaşifi Yannik, şok edici görünüşü belgelemek için 18 yıldır terk edilmiş olan evin içine girmeye cesaret etti. Evin videosunu çektikten sonra salona gelen Yannik, salondaki yemeklerin olduğu gibi durması nedeniyle hem korku hem de heyecan yaşadı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Almanya Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.