25 Nisan 2024, Perşembe

Sahipsiz köpek 14 yaşındaki Metehan'ın dalağını ve böbreğini parçalamıştı!

Sahipsiz köpek 14 yaşındaki Metehan'ın dalağını ve böbreğini parçalamıştı!

Sahipsiz köpek 14 yaşındaki Metehan'ın dalağını ve böbreğini parçalamıştı! O anların kamera görüntüleri çıktı

Çorum'da sokak köpeğinden kaçarken düşen Metehan Üresin, dalağının parçalanması ve böreğinde yırtılmanın meydana gelmesi sebebiyle ağır yaralandı. Dalağı parçalanan ve böbreği yırtılan Metehan'ın Yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken, dehşet anlarının kamera görüntüleri ortaya çıktı.

8. sınıf öğrencisi Metehan Üresin, öğle arasında 5. Cadde'de bulunan parka gitti. Parkta sahipsiz bir köpeğin üzerine doğru koşması üzerine Üresin, koşmaya başladı. Kaçarken yolun karşısına geçmeye çalışan Metehan, dengesini kaybederek düştü.

 

DALAĞI PARÇALANDI, BÖBREĞİ İSE YIRTILDI

Yoldan geçen bir sürücünün haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan talihsiz çocuk, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Dalağı parçalanan ve böbreğinde yırtılma meydana gelen Metehan ameliyata alındı. Hayati tehlikeyi atlatan Metehan'ın yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor.

OLAY ANI KAMERADA

Yaşanan olay Kent Güvenlik Sistemi kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Metehan'ı bir köpeğin kovaladığı görülüyor. Orta refüjdeki kaldırıma takılan Metehan dengesini kaybederek yere düşüyor. Olayı gören vatandaşlar Metehan'ın yardımına koşuyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Mayıs Çorum 3. Sayfa Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.