25 Nisan 2024, Perşembe

Saç tarama bahanesi ile araçlardan hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Saç tarama bahanesi ile araçlardan hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Şişli’de saç tarama bahanesi ile yaklaştığı araçlardan, 5 adet cep telefonu, 10 adet çeyrek altın, 6 adet gram altın ve 50 euro çalan şahıs yakalandı. Hırsızlık anı da kameraya yansıdı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 08.09.2021-04.10.2021 tarihleri arasında Şişli'de meydana gelen 5 ayrı olayda araçların içerisinden 5 adet cep telefonu, 10 adet çeyrek altın, 6 adet gram altın ve 50 euro para çalınması olayları ile ilgili olarak çalışma başlattı. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, bahse konu olayları gerçekleştirdiği tespit edilen H.B. (45) isimli şüpheli şahsı, 03 Kasım saat 19.50 sıralarında Yayla Mahallesi Yay Meydanı Caddesi üzerinde yakalayarak gözaltına aldı.

 

Yapılan araştırmalarda, yakalanan şüpheli şahsın park halindeki araçlara aynı yöntemle, saç tarama bahanesiyle yaklaştığı ve araçları kontrol ettikten sonra eylemleri gerçekleştirdiği belirlendi. Yakalanan şüpheli şahıs, 4 Kasım günü “Otodan hırsızlık” ve “Açıktan hırsızlık” suçlarından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Saç tarama bahanesi ile araçlardan hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.