20 Nisan 2024, Cumartesi

Rüşvet operasyonunda eski Başkan Hazinedar aranıyor

Rüşvet operasyonunda eski Başkan Hazinedar aranıyor

Son Dakika! Beşiktaş Belediyesi'ne düzenlenen rüşvet operasyonunda 16 kişi gözaltına alındı, eski Başkan Hazinedar aranıyor

 

Son dakika! Beşiktaş Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlardan operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 16 kişi gözaltına alınırken, eski başkan Murat Hazinedar'ı arama çalışmaları sürüyor.

 

Beşiktaş Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlardan operasyon düzenlendi. Operasyonda eski belediye başkan yardımcıları Rıfat Örnek ile Hüseyin Avni Sipahi, mevcut zabıta müdürü Selçuk Bartınlı'nın da bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı.

 

ESKİ BAŞKAN ARANIYOR

Eski belediye başkanı Murat Hazinedar hakkında ise gözaltı kararı olduğu ve arandığı öğrenildi. Ekiplerin konuyla ilgili geniş çaplı araştırma başlattıkları öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Beşiktaş Güncel Haberler Son Dakika

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.