26 Nisan 2024, Cuma

Polonya'nın nasıl bombalanacağını tartışmaya başladı

Polonya'nın nasıl bombalanacağını tartışmaya başladı

Rusya'nın Ukrayna'ya başlatmış olduğu işgal harekatı 28. gününde devam ederken Rus medyasında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Rusya'nın Merkez medyasındaki uzmanların ekranlarda şimdi de harita üzerinde Polonya'nın nasıl bombalanacağını tartışmaya başladığı görüldü.

24 Şubat tarihinde Rusya Devlet Başkanı Putin'in emriyle Rus ordusu, Ukrayna topraklarını işgal etti. Ukrayna ordusu Cumhurbaşkanı Zelenski önderliğinde büyük bir direniş başlattı. Savaşta şu ana kadar yüzlerce sivil hayatını kaybetti, binlercesi ise yaralandı. BM'nin açıkladığı verilere göre milyonlarca insansa başta Romanya, Polonya, Almanya olmak üzere çeşitli ülkelere göç etti. Bir yandan sahada mücadele sürerken diğer yandan da iki ülke heyetleri ortak bir yol bulabilmek için müzakere görüşmelerini sürdürüyor.

"POLONYA'YI NASIL BOMBALARIZ?" TARTIŞMASI

Savaşın 28. gününde Rus medyasında ise dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Rusya'nın Merkez medyasındaki uzmanların ekranlarda şimdi de Polonya'nın nasıl bombalanacağını tartışmaya başladığı görüldü. Uzmanlar, harita başında Polonya'nın başkenti Varşova'nın nasıl bombalanacağını tartıştı.

ZELENSKİ UYARMIŞTI: HEDEFLERİNDE BİRÇOK AVRUPA ÜLKESİ VAR

Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenski'nin savaşın başından beri en çok vurguladığı şeylerden biri de kendilerinin başlangıç olduğunu, Rusya'nın hedefinde birçok Doğu Avrupa ülkesi olduğuydu. Bu görüntüler de Zelenski'nin sözlerini destek nitelikte görüldü.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Rusya'nın Merkez medyasındaki uzmanlar Polonya'nın nasıl bombalanacağını tartışmaya başladı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.