25 Nisan 2024, Perşembe

Pele'den futbol dünyasını yıkan haber

Pele'den futbol dünyasını yıkan haber

Kanser hastalığı nedeniyle üç haftadan uzun süredir hastanede tedavi gören efsane futbolcu Pele'nin durumunun kötüye gittiği açıklandı. Pele'nin kızı Kely Nascimento sosyal medyadan yaptığı açıklamada Noel'i evde geçiremeyeceklerini belirtirken, "Doktorlarla beraber yaptığımız değerlendirmenin ardından, burada kalmanın daha iyi olacağına karar verdik." ifadelerini kullandı.

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcuları arasında gösterilen ve üç kez Dünya Kupası kaldıran Pele'nin sağlık durumundaki yeni gelişme hayranlarını üzdü.

 

NOEL'İ HASTANEDE GEÇİRECEK

Üç haftadan uzun süredir hastanede kanser tedavisi gören Pele'nin sağlık durumu kötüye gitti. Böbrek ve kalp bozuklukları nedeniyle daha fazla bakıma ihtiyaç duyan efsane futbolcunun Noel'i hastanede geçireceği açıklandı.

 

"BURADA KALMAK DAHA İYİ OLACAK"

Pele'in kızı Kely Nascimento sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Noel'de evde olamayacaklarını belirtirken, "Doktorlarla beraber yaptığımız değerlendirmenin ardından, burada kalmanın daha iyi olacağına karar verdik." ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Brezilya Milli Takımı Pele Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.