28 Mart 2024, Perşembe

Oyun oynayan genç, yaşamını yitirdi

Oyun oynayan genç, yaşamını yitirdi

İzmir'de evde bilgisayar oyunu oynayan 27 yaşındaki Suriye uyruklu genç, sokaktan ateş açılması sonucu camdan giren bir kurşunun sırtına isabet etmesiyle hayatını kaybetti. Şüphelilerin yakalanması için başlatılan soruşturma sürüyor.

Acı olay, dün saat 23.30 sıralarında Karabağlar ilçesinde Sarıyer Mahallesi 57143 sokakta bulunan iki katlı evin ikinci katında meydana geldi. Suriye uyruklu Muhammed Mahluf arkadaşları ile birlikte evde bilgisayar oynadığı sırada, sokakta kimliği henüz tespit edilemeyen şüpheli ya da şüpheliler tabanca ile ateş açtı.

 

KURŞUN SIRTINA İSABET ETTİ

Mahluf ve arkadaşlarının bulunduğu odadaki cama isabet eden kurşun, camı delerek Mahluf'un sırtına isabet etti. Ağır yaralanan Mahluf kanlar içerisinde yere yığılırken, arkadaşları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Muhammed Mahluf'un olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi.

 

GENİŞ ÇAPLI İNCELEME BAŞLATILDI

Başlatılan soruşturma kapsamında, olay yerinde geniş çaplı inceleme yapıldı. Öte yandan, polis ekipleri çevredeki vatandaşlara ve evde bulunan Mahluf'un arkadaşlarının ifadesine başvurdu. Ayrıca ekipler, Mahluf'un ölmesine neden olan tabancayı kim yada kimlerin ateşlediğini bulmak ve kimliklerini tespit etmek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldığı öğrenildi.

 

Mahluf'un cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Karabağlar Suriye İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.