20 Nisan 2024, Cumartesi

Ödenecek para dudak uçuklatıyor

Ödenecek para dudak uçuklatıyor

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde transferini bitirdi! Ödenecek para dudak uçuklatıyor

 

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde transferi için Parma ile 7.5 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Kısa süre içerisinde Türkiye'ye gelecek olan futbolcu ile sarı-lacivertlilerin 2027 yılına kadar sözleşme imzalaması bekleniyor.

 

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, uzun süredir peşinde koştuğu sol bek Jayden Oosterwolde'nin transferinde sona geldi. Sarı-lacivertliler, İtalyan ekibi Parma ile her konuda anlaşmaya vardı.

 

7.5 MİLYON EURO ÖDENECEK

Fabrizio Romano'nun haberine göre, Fenerbahçe, Parma forması giyen 21 yaşındaki sol bek Jayden Oosterwolde transferini 7.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında bitirdi.

 

2027 YILINA KADAR İMZALAYACAK

Genç futbolcunun kısa süre içerisinde Türkiye'ye gelerek, sağlık kontrollerinin ardından sarı-lacivertliler ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalaması bekleniyor. Bu sezon Parma formasını 19 maçta giyen Oosterwolde, 1 gol atma başarısı gösterdi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Jorge Jesus Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.