16 Nisan 2024, Salı

Murat Özdemir sokak ortasında canlı yayın açıp namaz kıldı! Tepkiler çığ gibi büyüyor

Murat Özdemir sokak ortasında canlı yayın açıp namaz kıldı! Tepkiler çığ gibi büyüyor

MasterChef Türkiye'den diskalifiye edildikten sonra hayvana işkence ettiği görüntüler nedeniyle karakolluk olan Murat Özdemir, bu sefer de sokak ortasında canlı yayın açarak namaz kıldı. Özdemir'in o anları ise sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.


 

Yemekteyiz ve MasterChef gibi yemek yarışmalarından davranışları nedeniyle diskalifiye edilen Murat Özdemir, Bahtiyar ismini verdiği papağanına işkence ettiği gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Akli dengesinin yerinde olmadığına karar verilen Özdemir 21 gün akıl hastanesinde tedavi görmüştü. Bir süredir ortalarda görünmeyen Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

CANLI YAYIN AÇIP NAMAZ KILDI

Uzun süredir ekranlara çıkmayan ve kendi lokma arabasıyla satışlar yapan Murat Özdemir, sokak ortasında canlı yayın açarak namaz kıldı. Yolda geçenlere aldırış etmeyen Özdemir, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

TEPKİ YAĞIYOR

Murat Özdemir'in görüntüleri kısa sürede sosyal medyada gündem olurken kullanıcılardan tepki yağdı. Özdemir'in tedavi olması gerektiğini söyleyen kullanıcılar, "Dini şov aracı olarak kullanıyor" ve "İşkencelerden sonra kıldığı namazla kimseye kandıramazsın" yorumları yapıldı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Murat Özdemir Magazin Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.