29 Mart 2024, Cuma

"Minnacık bedene o göğüsleri nasıl yaptın?" diyen takipçisine cevap: Parayla

İrem Derici'den "Minnacık bedene o göğüsleri nasıl yaptın?" diyen takipçisine cevap: Parayla

Son zamanlarda özel hayatıyla gündemden düşmeyen İrem Derici, sosyal medya hesabından yayınladığı bir fotoğrafa gelen yorumla adından söz ettirdi. Her fırsatta yaptırdığı estetikleri açıkça söyleyen şarkıcı "Ya sen o minnacık bedende bu kadar memeyi nasıl yaptın?" diyen takipçisine "Parayla" cevabını verdi.

Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Cem Belevi tarafından ikinci kez ihanete uğradığını söyleyen ve sonrasında yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen İrem Derici, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu zamana kadar yaptırdığı estetik operasyonları gizlemeyen şarkıcı, göğüsleriyle ilgili bir soruya da cevap vermeyi ihmal etmedi.

 

"MİNNACIK BEDENDE BU MEMEYİ NASIL YAPTIN?"

Aktif olarak kullandığı Instagram hesabında 7,9 milyon takipçisi bulunan İrem Derici, eşofman üstüne giydiği sporcu sütyeniyle verdiği pozu paylaşarak "Bel fıtığımın bana verdiği yetkiye dayanarak kendimi oh mommy, so yummy ilan ediyorum" dedi. Daha önce göğüsleriyle ilgili "O kadar estetik yaptırdım, kazandığımın yarısını buna verdim o kadar da olsun artık" diyen şarkıcı, bir takipçisinin "Ya sen o minnacık bedende bu kadar memeyi nasıl yaptın hacı?" sorusuna "Parayla" yanıtını verdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İrem Derici'den "Minnacık bedene o göğüsleri nasıl yaptın?" diyen takipçisine cevap: Parayla İrem Derici

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.