29 Mart 2024, Cuma

Minik Zümranur'un babası: 'Şüpheleniyorum..'

Minik Zümranur'un babası: 'Şüpheleniyorum..'

Beylikdüzü’nde bulunduğu asansör boşluğunda ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden minik Zümranur Şendur’un cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan memleketi Ordu’ya gönderildi. Baba Köksal Şendur, “Şüpheli bir durum var. Terliğin birisi kuyunun içinde diğeri de girdiği yerde bulunuyor. Sonucu bekliyoruz. İçim yanıyor” dedi.

Beylikdüzü'ünde 3 yaşındaki Zümranur Şendur dün akşam saatlerinde kaybolmuş yakınları ve mahallelinin araması üzerinde apartmanın asansörü boşluğunda ağır yaralı olarak bulunmuştu.

Hemen hastaneye kaldırılan minik çocuk tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Zümranur'un cenazesi bugün sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Cenazeyi almak için baba Köksal Şendur ve yakınları hazır bulundu. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından Zümranur'un cenazesi memleketi Ordu Fatsa'ya gönderildi.

“İçim yanıyor”

 

Baba Köksal Şendur, çocuğunun kasıtlı bir şekilde öldürüldüğünü ifade ederek, “Bu durumdan şüpheleniyorum. Rastgele olan bir durum değil, kasıtlı bir durum. Bunun arkasında büyük bir çete organizasyonu olduğunu düşünüyorum. Benim çocuğum karanlıkta bile gidemezdi. Nasıl oldu bilmiyorum ama katakulliye getirip çocuğumu yediler. Asansör boşluğu denilen, müteahhitin ilgisizliğinden dolayı korkuluk yapmadığı yere atıldı çocuğum. Oraya geçme şansı yok. 200 metre karanlık bir yer. Şüpheli bir durum var. Terliğin birisi kuyunun içinde diğeri de girdiği yerde bulunuyor. Sonucu bekliyoruz içim yanıyor” dedi.

 

Armağan Yılmaz

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Minik Zümranur'un babası: 'Şüpheleniyorum..'

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.