29 Mart 2024, Cuma

Megan Fox, nişanlısı Machine Gun Kelly ile birbirlerinin kanını içtiklerini itiraf etti

Megan Fox, nişanlısı Machine Gun Kelly ile birbirlerinin kanını içtiklerini itiraf etti

ABD'li oyuncu Megan Fox bir süredir aşk yaşadığı ve geçtiğimiz aylarda nişanlandığı Machine Gun Kelly ile yaptıkları çılgın ritüeli itiraf etti. Mutlu birliktelikleri ve sıra dışı tarzlarıyla gündemden düşmeyen ünlü çiftten Fox, nişanlısıyla birbirlerinin kanını içtiklerini ve bunu ritüel için yaptıklarını paylaştı.

Brian Austin Green ile evliliği kötü giden Megan Fox, film setinde Machine Gun Kelly ile tanışmış ve genç şarkıcıya aşık olmuştu. Aşkı için evliliğini bitiren Fox, Machine Gun Kelly ile tanıştığında onun 'ruh eşi' olduğunu anladığını açıklamıştı.

Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Megan Fox, şaşırtıcı bir açıklama yaptı. Glamour dergisinin İngiltere baskısı için röportaj veren Fox, nişanlısıyla zaman zaman kontrollü bir şekilde birbirlerinin kanını içtiklerini açıkladı.

Bunu bir ritüel olarak yaptıklarını dile getiren Megan Fox, konuyla alakalı insanların kafasında canlanan görüntüye benzer bir durum olmadığını da sözlerine ekledi.

Fox, "Birbirimizin kanını içiyoruz" dediğinde kimsenin aklına "Game of Thrones" (Taht Oyunları) dizisindeki gibi kadehlerle bunu yaptıklarının gelmemesi gerektiğini belirtti. Ünlü oyuncu, bu durumun sadece birkaç damla kandan ibaret olduğunu dile getirdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Megan Fox nişanlısı Machine Gun Kelly ile birbirlerinin kanını içtiklerini itiraf etti

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.