20 Nisan 2024, Cumartesi

Meclis lokantasından gelen son adisyon tartışmaları yeniden alevlendirecek

Meclis lokantasından gelen son adisyon tartışmaları yeniden alevlendirecek

Meclis restoranından paylaşılan son adisyon sosyal medyanın gündemine oturdu. Ürünlerin fiyatının piyasaya göre neredeyse dörtte bir oranında olduğu görülen adisyon, tartışmaları yeniden alevlendirecek.


 

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) restoranından paylaşılan bir adisyon sosyal medyanın gündemine oturdu. Fahiş zamlar nedeniyle zor günler geçiren vatandaşın yanı sıra, milletvekillerinin oldukça kalabalık menüye çok az bir ücret ödemesi dikkat çekti.

SADECE 318 TL

Adisyondaki fiyatların, piyasa fiyatlarının neredeyse dörtte 1 oranında olduğu görüldü. Söz konusu adisyonda, 1 bademli ılık salata, 3 cheese burger, 2 kola, 1 mercimek çorba, 1 mıhlama, 1 pizza, 3 profiterol ve 3 gazoza sadece 318 TL ödendi.

 

ARADA UÇURUM VAR

Vatandaşlar, Meclis restoranındaki fiyatları, dışarıdaki restoranlarının fiyatlarıyla karşılaştırdı. Aradaki uçurumu gören sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ekonomi Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.