20 Nisan 2024, Cumartesi

Mahkeme başkanı düdüklü tencereyi istedi

Mahkeme başkanı düdüklü tencereyi istedi

Oğlu ceza aldı; anne, mahkeme başkanından uyuşturucu maddenin yakalandığı düdüklü tenceresini istedi

Kayseri'de uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yargılanan sanığa 8 yıl 4 ay hapis cezası verildi. Sanığın annesinin polislerin operasyonda aldığı düdüklü tenceresini mahkeme başkanından istemesi ise duyanları hayrete düşürdü.

Kayseri'de uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen bir şahsın davası görüldü. Kayseri Adalet Sarayı 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanık M.İ., avukatı ve sanığın annesi H.İ. hazır bulundu. Karar duruşmasında kendini savunan sanık M.İ., uyuşturucu ticareti yapmadığını, kullanıcı olduğunu söyleyerek, tahliyesini talep etti.

 

 

8 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucunda H.İ.'nin uyuşturucu madde ticareti yaptığını sabit görerek, sanığı 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırarak, tutukluluk halinin devamına hükmetti.

 

"DÜDÜKLÜMÜ İSTİYORUM"

Bu sırada mahkeme salonunda bulunan sanığın annesi H.İ., mahkeme başkanından ilginç bir talepte bulundu. Polis ekiplerinin eve operasyon düzenlediğinde uyuşturucu maddenin düdüklü tenceresinin içerisinde olduğunu, bundan dolayı ekiplerin tencereyi de aldığını kaydeden kadın, mahkeme başkanından düdüklü tenceresini istedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Oğlu ceza aldı; anne mahkeme başkanından uyuşturucu maddenin yakalandığı düdüklü tenceresini istedi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.