29 Mart 2024, Cuma

Mahçiçek’ten Büyüklerine Yardım Eli

Mahçiçek’ten Büyüklerine Yardım Eli

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, ülkemizde korona virüsle mücadele kuralları kapsamında, 65 yaş üstü vatandaşlara getirilen sokağa çıkma yasağı sonrasında, yardım kolileri ve çağrı merkeziyle ihtiyaçlara cevap veriyor.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek; “Belediyemiz, ülkemizde görülen ilk vakadan sonra hijyen çalışmalarına başlamıştı. Gerekli tedbirleri alarak hem Belediyemizde, hem dışarda korona virüsle mücadele ediyoruz. Tabi devletimiz bu salgının önüne geçmek ve risk grubunda olan vatandaşlarımızı korumak için 65 yaş üstü büyüklerimizin sokağa çıkmasını engelledi.

Belediye olarak 65 yaş üstü büyüklerimize yardım kolileri hazırlayarak evlerine götürmeyi uygun gördük. Temel gıda malzemelerinden oluşan yardım kolimizi, evleri ziyaret ederek bırakıyoruz.

Aynı zamanda dışarı çıkamayan büyüklerimiz, 344 212 46 46 santral numaralarımızdan bize ulaşabilirler. Ekiplerimiz, dışarı çıkamayan yaşlılarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak. Bu zor günleri birbirimize destek olarak ve kurallara uyarak atlatacağız.”

FATİH ALPER GÜLTEPE / EDİTOR

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Mahçiçek’ten Büyüklerine Yardım Eli

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.