23 Nisan 2024, Salı

Lüks cipe düzenlenen silahlı saldırıda ölü sayısı 5'e çıktı

Lüks cipe düzenlenen silahlı saldırıda ölü sayısı 5'e çıktı

Mardin'in Artuklu ilçesinde hareket halindeki Irak plakalı cipe düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ahmed Jalaladeen İbrahim de kurtarılamadı. Ölü sayısı 5'e çıkarken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Artuklu-Nusaybin kara yolunun Yeniköy mevkisinde yabancı plakalı bir araca henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahla ateş açıldı. Saldırıda ilk etapta 3 kişinin öldüğü, 2 kişininse yaralandığı açıklandı. Gündüz saatlerinde yaralı olan kişiler de peş peşe hayatını kaybetti. Böylece feci olayda yaşamını yitirenlerin sayısı 5'e çıktı.

 

IRAK'TA DEFNEDİLECEKLER

Hayatını kaybeden 5 kişinin cenazesi yakınlarına teslim edilip Irak'a götürülecek. Ölenlerin yakınlarının hastanedeki bekleyişi sürüyor.

 

ŞÜPHELİLER KAMERALARDAN TESPİT EDİLDİ

Olayla ilgili gözaltına alınan M.Ş., F.A., A.Y. ve A.K.'nin, emniyetteki işlemleri devam ediyor. Haklarındaki iddiaları reddettikleri belirtilen şüphelilerin, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve güvenlik kameralarından tespit edildikleri ortaya çıktı. Şüphelilerin adreslerinde de aramalar yapılıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Şehir Hastanesi Artuklu Elazığ Irak 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.