28 Mart 2024, Perşembe

Kuyuya giren 4 işçi zehirlendi

Kuyuya giren 4 işçi zehirlendi

Kahramanmaraş’ta kuyuya giren 4 kişi, kullandıkları yalıtım malzemesinden zehirlendi.

Kahramanmaraş'ta kuyuya giren 4 kişi, kullandıkları yalıtım malzemesinden zehirlendi. İşçilerden 3'ü kendi imkanıyla kuyudan çıkarken, mahsur kalan işçi itfaiye ekiplerince çıkartıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Onikişubat ilçesi Hayrullah Mahallesi'nde meydana geldi. Bir otele ait olduğu belirtilen 3 metrelik kuyuda yalıtım yapmak için işçiler çalışmaya başladı. Hasan Ç. (26), Bünyamin Ç. (20), Ö.Ç. (17) ve E.Ç (16) kuyuda kullandıkları yalıtım malzemesinden etkilenerek zehirlendi. İşçilerden 3'ü kendi imkanlarıyla yukarı çıkmayı başardı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri kuyuda mahsur kalan E.Ç.'yi yarım saatlik çalışmanın ardından çıkarmayı başardı.

Zehirlenen işçiler hastaneye kaldırıldı.

Kahramanmaraş Çağyalancerit’te 7. Kiraz Şenliği yapıldı. Kahramanmaraş Çağyalancerit’te 7. Kiraz Şenliği yapıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kuyuya giren 4 işçi zehirlendi Kahramanmaraş

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.