23 Nisan 2024, Salı

Kulisleri hareketlendiren iddia:

Kulisleri hareketlendiren iddia:

AK Parti kurmayları, ittifaka katılmaları için bir partinin yetkilileriyle temas halinde

 

Seçimlere aylar kala kulisler adaylık tartışmaları ile çalkalanırken son olarak Cumhur İttifakı'nın genişleyebileceği öne sürüldü. Kulislerde, AK Parti kurmaylarının ittifaka katılması için Yeniden Refah Partisi yetkilileri ile görüştüğü konuşulurken; "El sıkışmadılar ancak bir temas var." yorumu yapılıyor.

 

Haziran ayında yapılması planlanan cumhurbaşkanı seçimleri öncesi siyaset kulisleri hareketli günler geçiriyor. Muhalefetin adayı belirsizliğini korurken, seçimlerin erkene alınıp alınmayacağı üzerine de çeşitli iddialar ortaya atılıyor.

 

CUMHUR İTTİFAKI BÜYÜYOR MU?

Son kulis bilgisi ise Cumhur İttifakı'nın genişleyebileceği sinyalini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin onayıyla AK Parti kurmaylarının Yeniden Refah Partisi ile ittifak için temasta bulunduğu öğrenildi.

 

"GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR"

TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan'ın aktardığı bilgiye göre, Fatih Erbakan'ın liderliğini üstlendiği Yeniden Refah Partisi ile AK Partili yetkililer arasında görüşme yapıldı. Sözcan temasa ilişkin, "El sıkıştılar demiyorum ancak bir temas var. Görüşmeler devam ediyor. Bir anlaşma olursa Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'na katılacak." ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fatih Erbakan Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.