25 Nisan 2024, Perşembe

Küçükçekmece'de bir kişi yoldan geçenleri bıçakladı

Küçükçekmece'de bir kişi yoldan geçenleri bıçakladı

Küçükçekmece’de yoldan geçen iki kişiyi rastgele bıçaklayan şahıs, bir kişiyi de yumrukladı. Bıçaklama anı kameraya yansırken, polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, sabah saatlerinde Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, iki kişi kimliği belirsiz bir şahıs tarafından caddenin farklı yerlerinde bıçaklandı. İki kişiyi rastgele bıçaklayan şahıs, daha sonra bir kişiyi de yumrukladı. Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaşanan olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Yaralılar, tedavilerinin ardından karakola giderek şikayetçi oldu. Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Amirliği ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

 

Medeni Topaloğlu - Furkan Tan

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Küçükçekmece'de bir kişi yoldan geçenleri bıçakladı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.