20 Nisan 2024, Cumartesi

Koyunları parçalamaya gelen kurt, kangalın 'ölüm vuruşuyla' yere serildi

Koyunları parçalamaya gelen kurt, kangalın 'ölüm vuruşuyla' yere serildi

Sosyal medyada bir vatandaş tarafından paylaşılan görüntülerde, koyunları parçalamaya gelen kurdun, kangalı tek hamlesiyle yere serdiği görüldü.

Türkiye'de özellikle Anadolu'da yaşayan vatandaşların en çok şikayet ettiği konuların başında kurt saldırıları geliyor. Tavuk ve koyunları parçalamaları nedeniyle hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara büyük zararlar veren kurtla ilgili dikkat çeken bir video paylaşıldı.

 

TEK HAMLEDE YERE SERDİ

Bir vatandaş tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, koyunlara saldırmaya gelen kurt ile kangal arasındaki mücadele anları yer alıyor. Kangal, önce kovaladığı kurdu, ardından 'döş vuruşu' yani 'ölüm vuruşu' olarak bilinen yöntemle yere seriyor.

 

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Söz konusu görüntüler, sosyal medyada paylaşıldıktan sonra büyük ilgi gördü. Yüzlerce vatandaş, konuyla ilgili yorumda bulundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Koyunları parçalamaya gelen kurt kangalın 'ölüm vuruşuyla' yere serildi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.