28 Mart 2024, Perşembe

Kızının otomobilinde plastik kelepçe bulan baba, nedenini öğrenince yıkıldı

Kızının otomobilinde plastik kelepçe bulan baba, nedenini öğrenince yıkıldı

Gece eve gelen kızının otomobilinde plastik kelepçe bulan baba, nedenini öğrenince yıkıldı

 

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan bir adam, geceleri işten eve 3 sularında dönen kızının arabasına her gün siyah plastik kelepçe bırakıldığını tespit etti. Bu durumu polis olan kardeşine soran baba, nedenini öğrenince yıkıldı. Çünkü polis kardeşi, bunun genelde fuhuş tacirleri tarafından yapılan bir numara olduğunu ve kızın savunmasız olduğunu simgelemek adına yapıldığını anlattı.

 

ABD'de yaşayan bir adamın sosyal medya hesabından paylaştığı video, kısa süre içerisinde viral olarak milyonlarca izlenme aldı. Adam, videoda her gece eve 3 sularında gelen kızının arabasında fark ettiği kelepçeyle ilgili durumu anlattı.

 

POLİS KARDEŞİNE SORDU

Adam, kızının aracında siyah bir kelepçe bulmasının ardından bu konuyu kızına sordu ve kızından "Her gece orada buluyorum, kesip atıyorum" cevabını aldı. Endişeli baba daha sonra bu durumu polis olan kardeşiyle görüştü.

 

FUHUŞ TACİRLERİNİN YENİ NUMARASI

Polis amca ise yeğeninin tehlikede olduğunu belirterek, bunun nedenini anlattı. Polis amca, fuhuş tacirlerinin artık yeni bir numara benimsediğini ve siyah kelepçeler aracılığıyla kendi aralarında mesajlaştıklarını dile getirdi. Buna göre siyah kelepçe, araçlardaki kişilerin savunmasız olduğuna ve kaçırılabileceğine işaret ediyor.

 

AİLELERE UYARIDA BULUNDU

Kardeşinden durumun ciddiyeti hakkında bilgi alan baba ise çektiği videoda tüm ailelerin dikkatli olması uyarısında bulundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Yaşam Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.