25 Nisan 2024, Perşembe

Kıyametin yaklaştığı anları yaşıyoruz

Kıyametin yaklaştığı anları yaşıyoruz

Profesörden başörtülü kadınların oluşturduğu müzik grubu için skandal paylaşım: Kıyametin yaklaştığı anları yaşıyoruz

 

Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun başörtülü kadınların kurduğu müzik grubu Akşam ile ilgili paylaşımı sosyal medyada büyük tartışma yarattı. Genç kızların konserinden bir görüntüyü paylaşan Sofuoğlu, "Kıyametin yaklaştığı anları yaşıyoruz. Neslimizi muhafaza eyle Ya Rabbi..." ifadelerini kullandı.

 

Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu.

 

PROFESÖRDEN TARTIŞMA YARATAN PAYLAŞIM

Başörtülü kadınların kurduğu Akşam isimli müzik grubunu hedef alan Prof. Dr. Sofuoğlu, konser videolarını paylaştığı gruba "Kıyametin yaklaştığı anları yaşıyoruz. Neslimizi muhafaza eyle Ya Rabbi..." sözleriyle tepki gösterdi.

 

"HEPİMİZİN ORTAK NOKTASI MÜZİK VE KADIN OLMAMIZ"

Ebubekir Sofuoğlu'nun hedef aldığı Akşam Grubu, verdikleri bir röportajda kendilerini şöyle tanımlamıştı: "Bizim tek ortak noktamız müzik. Kadın kadına, kadınlara özel müzik. Kadınları müziğe yönlendirici bir tarafımız. Geleneksel bir kadına daha uygun çünkü dışarıda konsere gitmekte zorlanabiliyor. Biz, 'herkes için bir alan olsun. Biz müziğimizi yapalım, dinleyici olarak kadınları alalım ve müzik yapmak isteyen kadınları sahneye alalım' diyoruz. Kimimiz sadece müzik yapmak için buradayız, kimimiz de muhafazakar kadınlarla bir araya gelip müzik yapmak için. Hepimizin ortak noktası müzik ve kadın olmamız."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sakarya Üniversitesi Ebubekir Sofuoğlu Sosyal Medya Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.