29 Mart 2024, Cuma

Kılıçdaroğlu aday mı oluyor? Astırdığı seçim afişleri kafaları iyice karıştırdı

Kılıçdaroğlu aday mı oluyor? Astırdığı seçim afişleri kafaları iyice karıştırdı

2023 Haziran ayında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Cumhur İttifakı'nın aday olması konusunda her gün yeni bir çağrı yaptığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'un çeşitli noktalarına "Ey Dünya... Sana rakip olmaya geliyorum. Türkiye senin mülteci kampın olmayacak. Başlıyoruz" ifadelerinin yer aldığı afişler astırdı. Kılıçdaroğlu'nun bu hamlesi seçimlerde aday olacağı şeklinde yorumlandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Cumhur İttifakı'nın adayının Cumhurbaşkanı Erdoğan olacağına kesin gözüyle bakılırken, 6'lı masanın hangi adayı çıkaracağı ise belirsizliğini koruyor.

 

SEÇİMLER YAKLAŞIRKEN DİKKAT ÇEKEN GELİŞME

Cumhur İttifakı, Erdoğan'ın karşısına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çıkması yönündeki çağrılarına her gün bir yenisini eklerken, 2023 Haziran ayında yapılması planlanan seçimler öncesi çarpıcı bir gelişme yaşandı.

 

KILIÇDAROĞLU: TÜRKİYE SENİN MÜLTECİ KAMPIN OLMAYACAK

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul'un çeşitli noktalarına seçim afişleri astırdı. Afişlerde "Ey Dünya... Sana rakip olmaya geliyorum. Türkiye senin mülteci kampın olmayacak. Başlıyoruz" ifadelerinin yer aldığı görüldü.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhurbaşkanlığı Seçimi Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.