28 Mart 2024, Perşembe

Kendisini yakalamak isteyen taksicinin üzerine düştü

Kendisini yakalamak isteyen taksicinin üzerine düştü

Edirne'nin Keşan ilçesinde 5'inci kattaki evinin balkonunda dengesini kaybeden 19 yaşındaki G.A., kendisini yakalamak isteyen çağırdığı taksi şoförü B.D.'nin üzerine düştü. Yaralanan G.A. ve B.D., hastaneye kaldırıldı.


 

Saat 04.30 sıralarında İspat Cami Mahallesi Şehit Halil Paçaman Sokak Çamlıkent Sitesi'nde bir apartmanın 5. katında oturan G.A. adlı kadın, kendisini evden alması için taksici B.D.'yi aradı.

 

TAKSİCİNİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

B.D., apartmanın önüne geldi. Alkollü olduğu öne sürülen G.A., balkona çıkıp, hemen aşağıya ineceğini söyledi. Ancak bu sırada B.D., dengesini kaybetti. B.D., aşağıya doğru hızla düşen G.A.'yı yakalamaya çalıştı. Ancak G.A., B.D.'nin üzerine düştü.

HASTANEDE TEDAVİ ALTINDALAR

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan G.A. ve B.D., ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sol bacağı kırılan taksi şoförü B.D., tedaviye alınırken, vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar ve iç kanama geçirdiği tespit edilen G.A. ise ilk müdahalesinin ardından Edirne'deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

 

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İspat Cami Mahallesi Edirne Keşan Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.