16 Nisan 2024, Salı

Kazaya sinirlenen motokurye dehşet saçtı

Kazaya sinirlenen motokurye dehşet saçtı

Esenyurt’ta bir motokurye, motosikletine İETT otobüsünün çarpması ile deliye döndü. Arkadaşını da çağıran motokurye, otobüsü tekmeleyip şoföre küfür etti. Yaşanan o anlar ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Esenyurt İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre yemek servisi yapan bir motokurye, İETT otobüsünün çarpması sonucu yere düştü. Bu duruma sinirlenen motokurye, arkadaşını da olay yerine çağırarak dehşet saçtı. İçinde yolcuların bulunduğu otobüsü tekmeleyen motokuryeler, hem vatandaşlara hem de otobüs sürücüsüne zor anlar yaşattı. Camları tekmeleyip şoföre küfürler eden saldırganları vatandaşlar da sakinleştiremedi. İETT sürücüsünün polise haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İki tarafta birbirinden şikayetçi olurken, otobüste de hasar meydana geldi. Yaşanan o anlar ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

Hakan Polat - Erdal Can İçelli

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kazaya sinirlenen motokurye dehşet saçtı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.