20 Nisan 2024, Cumartesi

Kayseri'de pastırma kesen Akşener, gelen soruyu duyunca cevabı yapıştırdı: Uyanık seni

Kayseri'de pastırma kesen Akşener, gelen soruyu duyunca cevabı yapıştırdı: Uyanık seni

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kayseri ziyaretinin bir bölümünde esnafla muhabbet etti. Bir ara tezgaha geçerek pastırma kesen Akşener, bir gazetecinin "Kastamonu pastırması, Kayseri pastırması tartışmalarına son noktayı Kayseri'den koymak ister misiniz?" sözlerine, "Uyanık seni" şeklinde yanıt verdi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, 2023 seçimleri öncesi şehir ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kez de Kayseri'ye giden Meral Akşener, kentte esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 

PASTIRMA KESTİ

Burada bir pastırmacıya giren İYİ Parti lideri esnafın davetiyle pastırma kesti. Kayseri'nin tescilli ürünü olduğunu söyleyerek pastırmayı ince ince kesen esnaf, satırı Akşener'e verdi.

 

"AFERİN BANA"

Eline aldığı satırla pastırmayı doğrayan Akşener, kalabalık esnaf grubuna dönerek "Aferin bana. Biraz kalın kestim, yok çok kalın kestim" dedi.

"UYANIK SENİ"

Akşener, dükkanda bulunan bir gazetecinin "Kastamonu pastırması, Kayseri pastırması tartışmalarına bir noktayı Kayseri'den koyun isterseniz." sözlerine ise "Uyanık seni" diyerek cevap verdi. Bu yanıt kalabalık arasında gülüşmelere neden oldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kayseri'de pastırma kesen Akşener gelen soruyu duyunca cevabı yapıştırdı: Uyanık seni

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.