29 Mart 2024, Cuma

Kavgada bile söylenmeyecek sözler

Kavgada bile söylenmeyecek sözler

DP'li Enginyurt, partisinin etkinliğinde İbrahim Tatlıses'i hedef aldı! Kavgada bile söylenmeyecek sözler

 

Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt, partisinin etkinliği kapsamında çıktığı sahnede ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'i hedef aldı. Enginyurt, "İbrahim Tatlıses Oxford vardı da biz mi okumadık diyor. Adam olsan ortaokulu bitirirdin sen. İlkokuldan kaçmışsın, okumamışsın" dedi.

 

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Şanlıurfa'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte sahneye çıkmasının yankıları devam ediyor. Muhalefetten de Şanlıurfa'daki açılış törenine ilişkin yorumlar gelmeye devam ediyor.

 

"İLKOKULDAN KAÇMIŞSIN"

Demokrat Partili Cemal Enginyurt gerçekleştirdiği bir konuşma sırasında , kısa süre önce İbrahim Tatlıses'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaşadığı diyalogla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. Enginyurt Tatlıses'i hedef aldığı açıklamasında, "Adam olsan ortaokulu bitirirdin sen. İlkokuldan kaçmışsın, okumamışsın." dedi.

 

"CUMHURBAŞKANIMIZ BİZE YETER"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da toplu açılış töreninde konuşma yapmıştı. Terörle mücadele mesajı veren Erdoğan'ın konuşmasının sonunda sahneye İbrahim Tatlıses de çıkmıştı. Mikrofonu alarak hemşerilerine seslenen Tatlıses, "Bize Cumhurbaşkanımız yeter gerisi te go ti çı goti. Az önce de şarkı sözlerimi söyledi çok mutlu oldum. Sizleri çok seviyorum. Cumhurbaşkanım için buradayım. O beni davet etti. Son nefesime kadar da Cumhurbaşkanımızın yanındayım. Allah hepinizden razı olsun" demişti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İbrahim Tatlıses Cemal Enginyurt Demokrat Parti Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.