25 Nisan 2024, Perşembe

Karısıyla evsiz erkeği cinsel ilişkiye girerken yakaladı

Karısıyla evsiz erkeği cinsel ilişkiye girerken yakaladı

Arabasının sallandığını fark eden adam, karısıyla evsiz erkeği cinsel ilişkiye girerken yakaladı

Arabasının sallandığını fark eden adam, karısıyla evsiz erkeği cinsel ilişkiye girerken yakaladı Brezilya'nın Planaltina kentinde yaşayan dövüş antrenörü Eduardo Alves, uzun süredir ortalıkta olmayan karısını aramaya çıktığında park halindeki arabasının sallandığını fark etti. Arabanın yanına yaklaşan Alves, karısıyla evsiz bir adamı cinsel ilişkiye girerken yakaladı. Alves'in dövdüğü adam, hastaneye kaldırıldı.

Brezilya'nın Planaltina kentine bağlı Jardim Roriz Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olaya göre dövüş antrenörü Eduardo Alves, evinde bir süre bulamadığı karısını aramak için dışarı çıktı.

ARABASINI SALLANIRKEN GÖRDÜ

Arabasında bir gariplik olduğunu fark eden Alves, hemen aracına doğru koştu. Bu sırada karısını gören Alves, yanında da bir adam olduğunu fark etti. Adamın önce karısına tecavüz ettiğini düşünen Alves, daha sonra durumu anlamasıyla birlikte evsiz adamı hastanelik etti.

 

"BANA BİR MESAJ GELDİ"

Üzerini giydikten sonra arabadan inen ve kocasını durdurmaya çalışan kadın, evsiz adamın hastanelik olmasına engel olamadı. Federal Bölge Sivil Polisi olayla ilgili soruşturma başlatırken, kadının yakın bir arkadaşına "Evsiz adama yardım etmem konusunda bana bir mesaj geldi, bu yüzden yaptım" dediği iddia edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Arabasının sallandığını fark eden adam karısıyla evsiz erkeği cinsel ilişkiye girerken yakaladı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.