20 Nisan 2024, Cumartesi

Kan donduran olay! Kayınbaba, para yüzünden tartıştığı gelinini traktörle ezdi

Kan donduran olay! Kayınbaba, para yüzünden tartıştığı gelinini traktörle ezdi

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde 85 yaşındaki şahısla, gelini arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. İkilinin kavgaya tutuşması üzerine kayınbaba, kendisini durdurmak için traktörün önüne geçmeye çalışan gelinin ayağının üzerinden geçti. Bu sırada dengesini kaybeden gelin, başını taşa çarpması nedeniyle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Muratlı'da gece saat 01.00 sıralarında Kepenekli Mahallesi'nde iddiaya göre oğlu M.B. ile aralarında alacak-verecek meselesi bulunan H.B. (85), kendisine ait olduğunu savunduğu ilaçlama makinesini traktörünün arkasına takarak oradan ayrılmak istedi.

 

BAŞINI ÇARPTI

Yaşlı adam, kendisini durdurmak için traktörün önüne geçmeye çalışan gelini S.B.'yi (49) çiğnedi. Ayağının üzerinden traktör geçen kadın, yere düşerek başını da çarptı.

 

GÖZALTINA ALINDI

Yaralı kadın Tekirdağ Şehir Hastanesi'ne kaldırılırken, ihbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri yaşlı adamı gözaltına aldı. Karakoldaki işlemleri tamamlanan yaşlı adam, ardından adliyeye sevk edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kan donduran olay! Kayınbaba para yüzünden tartıştığı gelinini traktörle ezdi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.