28 Mart 2024, Perşembe

Kağıthane'de 6 katlı plastik fabrikasında korkutan yangın

Kağıthane'de 6 katlı plastik fabrikasında korkutan yangın

Kağıthane'de bulunan 6 katlı plastik fabrikasının giriş katında yangın çıktı. Yoğun dumanların yükseldiği fabrikadaki yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürüldü.

Olay, saat 05:45 sıralarında Kağıthane Yeşilce Mahallesi Durgun Sokak'ta bulunan 6 katlı bir plastik imalatı yapılan fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fabrikanın giriş katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Haberi alan işyeri sahipleri fabrikanın önüne geldi. Yangına müdahale eden bir itfaiye eri hafif şekilde yaralanırken fabrikadaki yangın yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri fabrikada soğutma çalışması başlattı.

 

Muhammet Emin Arslan - Abdullah Altunbaş

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kağıthane'de 6 katlı plastik fabrikasında korkutan yangın

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.