28 Mart 2024, Perşembe

Kadın masör, para karşılığında müşterisiyle cinsel ilişkiye girerken patronuna yakalandı

Kadın masör, para karşılığında müşterisiyle cinsel ilişkiye girerken patronuna yakalandı

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bir masaj salonunda çalışan Nicole Doshi adlı kadın, salona gelen müşterilerle patronundan habersiz şekilde ilişkiye girdi. Bir müşterisiyle ilişkiye girdiği sırada patronuna yakalan Doshi, işten atıldı.

Çin'den Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınan ve New York'taki bir masaj salonunda çalışmaya başlayan Nicole Doshi isimli kadın, illegal şekilde fuhuş yaptığı masaj salonunda patronuna yakalandı.

 

"BANA BİR MÜŞTERİ TEKLİF ETTİ"

Olay hakkında konuşan Doshi, "Çalıştığı yer New York'ta kalabalık bir cadde üzerindeki güzellik merkeziydi. Bir gün güzellik merkezinde oturduğu sırada müşteri geldi ve elini bacağıma koydu. Ne yapmak istediğini sorduğumda ise cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi. Para karşılığında ilişki yaşadık" dedi.

 

"ONDAN SONRA DİĞER MÜŞTERİLERE TEKLİF ETTİM"

Daha sonra bu durumu devamlı hale getirdiğini belirten Doshi, sözlerini şöyle noktaladı: "Bu olaydan sonra tam bir yıl boyunca güzellik merkezine gelen tüm erkeklere para karşılığında cinsel ilişki teklif ettim. Bazıları kabul ediyordu, bazıları da etmiyordu. Son müşteriyle ilişkiye yaşadığımız sırada ise patrona yakalandım."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kadın masör para karşılığında müşterisiyle cinsel ilişkiye girerken patronuna yakalandı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.