20 Nisan 2024, Cumartesi

İzzet Yıldızhan'dan Gülşen'in kucak dansı için şoke eden yorum! "Oturduğu yeri..."

İzzet Yıldızhan'dan Gülşen'in kucak dansı için şoke eden yorum!

Daha önce ünlü kadın şarkıcıların sahne kostümlerinden rahatsız olup "Külot da giymesinler" diyen İzzet Yıldızhan yine kendini tutamadı. Gülşen'in arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili muhabirin pasını geri çevirmeyen Yıldızhan'dan tepki çekecek bir yorum geldi.

İzzet Yıldızhan yine Gülşen yorumuyla gündemde... "Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet" sözleriyle tepkilerin odağında olan türkücü yine kendini tutamadı. Muhabirler İzzet Yıldızhan'a Gülşen'in sahnede arkadaşının kucağına oturmasına dair fikirlerini sorunca türkücü sessiz kalmadı.

Önce konuşmak istemeyen İzzet Yıldızhan daha sonra kendini tutamadı. İzzet Yıldızhan "Herkes konuşuyor bir şey olmuyor ben bir cümle söylüyorum olay oluyor" dedi.

Türkücü konuşmasının devamında "Oturduğu yeri bilmeli" diyerek kahkaha attı.

 

Yıldızhan'ın sözleri ve kahkahası sosyal medyada tepki çekti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İzzet Yıldızhan'dan Gülşen'in kucak dansı için şoke eden yorum! "Oturduğu yeri..."

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.