23 Nisan 2024, Salı

İşte TOKİ taksitlerinde zam oranı

İşte TOKİ taksitlerinde zam oranı

Bakan Kurum "Yüzde 50 indirim yaptık" diyerek duyurdu! İşte TOKİ taksitlerinde zam oranı

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, TOKİ'nin İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'nde aylık taksitlerdeki artış oranını açıkladı. Kurum, "TOKİ vade artış oranını 15.40'ta tuttuk. Yani vade artış oranında yüzde 50 indirim yapmış olduk" dedi.

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ'nin hayata geçirdiği, Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi 'İlk Evim, İlk İş Yerim'de aylık taksitlerdeki artış oranı netleşti. Belirlenen zam oranını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıkladı.

 

"YÜZDE 50 İNDİRİM YAPMIŞ OLDUK"

Açıklamasında, vade artış oranında indirim yapıldığına dikkat çeken Bakan Murat Kurum, "Biliyorsunuz, TOKİ her yıl Ocak ayında memur maaş zammına göre bir artış yapıyordu. Bu yıl da memur maaş artışı yüzde 30 oldu. Ama biz vatandaşımız için TOKİ vade artış oranını 15.40'ta tuttuk. Yani vade artış oranında yüzde elli indirim yapmış olduk." dedi.

 

Proje kapsamında, 81 ildeki 250 bin sosyal konutun hak sahiplerinin Mart 2023'e kadar belirlenmesi planlanıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İklim Değişikliği Memur Politika Ekonomi Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.