28 Mart 2024, Perşembe

İspanyol gezgin Türkiye'ye hayran kaldı

İspanyol gezgin Türkiye'ye hayran kaldı

Bisikletiyle yaklaşık 1 yıl onca İspanya'nın Barcelona kentinden dünya turuna çıkan Eduard Llado'nun, İran ve Irak'tan sonraki durağı Türkiye oldu. Mardin'in Nusaybin ilçesinden yoluna devam eden gezgin Llado, Türkiye’yi beğendiğini belirterek, rotasının Avrupa olduğunu söyledi.

Dünyayı gezmek amacıyla İspanya'nın Barcelona kentinden bisikleti, çadırı ve kamp eşyalarıyla bir yıl önce yola çıkan 31 yaşındaki Eduard Llado'nın yeni durağı Türkiye oldu. Mardin'in Nusaybin ilçesine gelen gezgin Llado, Türkiye'yi çok beğendiğini ve Türkiye'den sonra rotasının Yunanistan ve İtalya olduğunu söyledi. Llado, Barcelona'dan İran'a, oradan bisikletle Irak, Süleymaniye, Erbil, Duhok, Zaho, Şırnak'a geldiğini ifade etti. Llado, "Nusaybin, Mardin, Şanlıurfa, Gaziantep, Adana, Mersin, Antalya'yı gezeceğim. Tek başıma geziyorum. Kamp çadırım yanımda. 1 yıldır geziyorum. Antalya'dan sonra Yunanistan ve İtalya'ya gideceğim. Türkiye çok güzel, insanı çok iyi. Barcelona'ya selam" dedi.

 

Rıdvan Kılıç - Murat Başal

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İspanyol gezgin Türkiye'ye hayran kaldı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.