18 Nisan 2024, Perşembe

İş yeri sahibinin şakağına çakıyı sapladı

İş yeri sahibinin şakağına çakıyı sapladı

Balıkesir'de psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen 22 yaşındaki İbrahim Yıldırım, gittiği tekel bayinde raflara baktıktan sonra bir anda iş yeri sahibine çakı ile saldırdı. O anlar kameraya yansırken, saldırgan ise gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Saldırıya uğrayan iş yeri sahibinin ise durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Havran ilçesinde 23 Şubat'ta saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda; psikolojik sorunları bulunan İbrahim Yıldırım, Mustafa Tüzün'ün (69) tekel bayisine geldi. Bir süre raflara göz gezdiren Yıldırım, aldığı çakıyı Tüzün'ün şakağına saplayıp kaçtı. Tüzün, kendi imkanlarıyla gittiği Havran Devlet Hastanesi'nden Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Tüzün'ün durumunun kritik olduğu öğrenildi.

SALDIRI ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Saldırgan, ilk olaydan 30 dakika sonra ise Arif Dülger'in (23) işlettiği markete girdi. Kasaya gelip, birkaç ürünün fiyatını soran Yıldırım, aynı çakı ile Dülger'e saldırdı. Dülger yara almadan kurtulurken, saldırgan yine kaçtı. İhbar edilen Yıldırım, polis ekiplerince adresinde yakalandı. Polisteki işlemlerinin ardından Yıldırım, adliyeye sevk edilip, tutuklandı. Saldırı anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde; Yıldırım'ın ilk önce tekel bayisine gelip, eline geçirdiği çakıyı Tüzün'ün şakağına sapladığı, ardından markete girip, kasada oturan Dülger'e saldırdığı görüldü.

 

Tekel bayinde raflara göz gezdiren genç, bir anda iş yeri sahibinin şakağına çakıyı sapladı

DAHA ÖNCE DE MÜŞTERİYE SALDIRMIŞ

Arif Dülger, Yıldırım'ın daha önce de markete gelip, müşterisine saldırdığını belirterek, "İbrahim Yıldırım'ı yaklaşık 3 aydır bu civarda görüyorum. Daha önce de iş yerime gelip, bir müşterime yumruk attı. Akli dengesinin yerinde olmadığını tahmin ettiğim için dayak yememesi için koruyup, dükkandan uzaklaştırmıştım. Bu kez birkaç ürünün fiyatını sordu daha sonra saldırdı. Yine yumruk attığını sandım ama elinde çakı varmış. Ucuz atlattım ama diğer esnaf arkadaşım benim kadar şanslı değilmiş. Burada kaldığı sürede başkalarına da saldırdığını duydum. Kontrol altında tutulması gerekiyor. Başka insanlara da zarar verebilir" diye konuştu.

 

Tekel bayinde raflara göz gezdiren genç, bir anda iş yeri sahibinin şakağına çakıyı sapladı

TUTUKLANDI

Durumun polise bildirilmesi üzerine çalışma başlatan ekipler, İbrahim Y'yi evinde saldırıda kullandığı çakı ile yakaladı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İbrahim Y, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İbrahim Yıldırım Devlet Hastanesi Havran Hassas İçerik Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.