23 Nisan 2024, Salı

Instagram'ı kapatılan fenomenin hesabını geri almak için yaptığı çılgınlık şeytanın aklına gelmez

Instagram'ı kapatılan fenomenin hesabını geri almak için yaptığı çılgınlık şeytanın aklına gelmez

Sosyal medya fenomeni ve cinsel içerik üretisicisi Kitty Lixo, Instagram hesabını kurtarmak için ilginç bir yola başvurduğunu söyledi. Instagram'ın ofisinde çalışan arkadaşının yardımıyla yazılım departmanına ulaştığını ifade eden Lixo, hesabını kurtarmak için buradaki çalışanlarla cinsel ilişkiye girdiğini ileri sürdü.

Kitty Lixo isimli model, Instagram'da Onlyfans linkini sürekli paylaştığı için, hesabı askıya alındı.

Paylaştığı içerikler nedeniyle hesabı üç dört kez kapanan Kitty, Metaverse çalışanları ile cinsel ilişkiye girdi.

Hesabı ilk kez kapatılınca Metaverse'de çalışan bir arkadaşı ile ilişkiye girerek hesabının açtıran Kitty, daha sonra her defasında hesabı kapatılınca internet üzerinden Metaverse çalışanları iletişime geçip cinsel ilişki karşılığında hesabını tekrar açtırdığını itiraf etti.

Katıldığı radyo programında bu açıklamaları yapan Kitty, kapatılan Instagram hesabını açtırmanın tek yolu seni beğenecek bir Metaverse çalışanı bulmaktır diyerek şaka yaptı.

Daily mail gazetesine açıklamalarda bulunan Kitty, hesabı kapatıldığında arkadaşının Instagram hesabından çalışanları bulduğunu ve kendilerine hesabını geri açma karşılığında cinsel ilişki teklif ettiğini söyledi.

Son olarak çalışanların hesabının tekrar kapanmaması için kendisine yardım ettiklerini söyleyen Kitty, benzer durumda aynı şeyi yapacağını yineledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Instagram'ı kapatılan fenomenin hesabını geri almak için yaptığı çılgınlık şeytanın aklına gelmez

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.