29 Mart 2024, Cuma

İnşaat işçisi çatıda asılı kaldı

İnşaat işçisi çatıda asılı kaldı

Gaziantep'te, yapımı süren bir okul inşaatının çatı işlerini yapan işçinin ayakları bina ile çatı arasına sıkıştı. Sıkıştığı yerden uzun süre kurtulamayan işçi, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından düşmek üzereyken kurtarıldı.

Olay, Şehitkamil ilçesi Onat Kutlar Mahallesi'nde bulunan Karacoğlan İlkokulu'nun çatı kısmında onarım çalışması yürüten işçi, ayaklarının kayması sonucu askıda kaldı.

 

Çatı ile bina arasında sıkışan işçi bir süre kurtarılmayı bekledi. İşçisinin sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar tarafından polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bilgi verildi.

Düşmek üzereyken itfaiye kurtardı

 

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çatıda uzun süre sıkışan işçi kurtarmak için çalışma yaptı. İtfaiyenin çalışması sonucu talihsiz işçi beşinci kattan aşağı düşmek üzereyken kurtarıldı.

 

Uzun süre sonra kurtarılan işçi, olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İnşaat işçisi çatıda asılı kaldı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.