25 Nisan 2024, Perşembe

İngiliz turistlerin sır ölümünde perde aralandı! İlk şüphe ise korkuttu...

İngiliz turistlerin sır ölümünde perde aralandı! İlk şüphe ise korkuttu...

Beyoğlu'nda bir otel odasından son dakika cesetler çıkarıldı. İngiliz uyruklu biri kadın iki kişinin cesetleri yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Neden öldükleri belirlenemeyen İngiliz turistlerin alkol ve uyuşturucu iddiası ile öldükleri şüphesi belirtiliyor.

Son dakika gelişmesi olarak gelen İngiliz turistlerin cesetleri şüphe uyandırdı. Beyoğlu'nda bir otel odasında ölü bulunan biri kadın iki kişi tatil amaçlı Türkiye'ye geldi. Otele yerleştikten kısa süre sonra İstanbul'u dolaşan ikili en son 11 Eylül'de otel odasına girmiş ve çiftten bir daha haber alınamamıştı. Sabah saatlerinde temizlik için odaya gelen görevlinin şahit olduğu o görüntü ise korkudan dudak uçuklattı.

Olay, Beyoğlu Şahkulu Mahallesi Kumbaracı yokuşunda bir apart otelde meydana gelmişti. İddiaya göre, tatil için Türkiye'ye gelen İngiliz uyruklu Adrian Samuel B. (60) ve Halina Paula De S. (59) bir süre önce otele yerleşti. İstanbul'u dolaşan ikili en son 11 Eylül'de otel odasına girmiş ve çiftten daha sonra haber alınamamıştı.

ÖLDÜKLERİ BELİRLENDİ

Sabah saatlerinde temizlik için odaya giden görevli, kapının açılmaması üzerine yetkililere bilgi verdi. Kapıyı açan otel yetkilileri iki turisti yatağın üzerinde uzanır vaziyette hareketsiz halde görünce, polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede iki kişinin de öldüğünü belirledi.

ALKOL VE UYUŞTURUCU MU?

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, cesetler üzerinde darp ve yaralama izine rastlanmazken, ölüm nedeninin alkol ve uyuşturucu kaynaklı olabileceği belirtildi. Yapılan incelemenin ardından cesetler yaklaşık 5 saat sonra belediyeye ait cenaze aracıyla Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İngiliz turistlerin sır ölümünde perde aralandı! İlk şüphe ise korkuttu...

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.