16 Nisan 2024, Salı

İlişki terapisti Selin Karacehennem'i kızdıran "Bekaret" sorusu: Kocam sürekli yüzüme vuruyor, ne yapayım?

İlişki terapisti Selin Karacehennem'i kızdıran

Evlilik ve ilişki terapisti Selin Karacehennem'e bir takipçisi, "Evlenmeden önce yaşadığım ilişkiyi kocama anlattım. Benden duysun, başkasından duymasını istemedim. Her kavgada bu durumu başıma kakıyor. Ne söylemeliyim ki bunu artık ağzına dolamasın" sorusu yöneltti. Karacehennem bu soruya, "Her dakika size ne diyorum. Sakın anlatmayın! Duyduğu zaman konuşsun. Hayır diyeceksin daima" yanıtını verdi.


Ünlü yaşam koçu, evlilik ve ilişki terapisti Selin Karacehennem, kendisine yöneltilen soruları Instagram hesabından yayınlıyor.

 

"HER KAVGADA BAŞIMA KAKIYOR"

Son olarak bir takipçisi Karacehennem'e "Kocamla evlenmeden önce yaşadığım ilişkiyi kocama anlattım, benden duysun, başkasından duymasını istemedim. Her kavgada bu durumu başıma kakıyor. Ne söylemeliyim ki bunu artık ağzına dolamasın" sorusunu yöneltti.

 

"SAKIN ANLATMAYIN"

Bu soru karşısında sinirlendiği gözlenen Karacehennem, "Her dakika size ne diyorum. Sakın anlatmayın! Duyduğu zaman konuşsun. Hayır diyeceksin daima. 'Seninle tanışacağımı bilseydim kimseyle görüşmezdim, ufak tefek şeyler yaşadık, o kadar' dersin. Senden sonrası önemli. Senden sonra herhangi bir şey yaptım mı? Ama hayatımda kimse yokken tanımaya çalıştım. Lütfen bu konuyu gündeme taşıyarak münasebetimizi bozmayalım" yanıtını verdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İlişki terapisti Selin Karacehennem'i kızdıran "Bekaret" sorusu: Kocam sürekli yüzüme vuruyor ne yapayım?

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.