29 Mart 2024, Cuma

İftira davasında mide bulandıran iddia:

İftira davasında mide bulandıran iddia:

Hollywood yıldızı Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard'e açtığı iftira davasında ifade veren Depp'in koruması Starling Jenkins, bir türlü çözülemeyen "insan dışkısı" meselesine dair açıklama yaptı.

Hollywood yıldızı Johnny Depp ve uğruna 14 yıllık yuvasını yıktığı oyuncu Amber Heard'le "iftira" davasında bir kez daha karşı karşıya geldi. Karşılıklı ağır suçlamaların olduğu davanın her detayı ise ayrı bomba.

Aktörün korumalarından biri olan Jenkins'e göre Heard, Depp'le giriştiği şiddetli kavganın ardından aktörle paylaştığı yatakta görülen dışkının sorumluluğunu üstlendi. Koruma, Heard'ün bunu "Korkunç bir eşek şakası" diye tanımladığını söyledi.

 

Mahkemede perşembe ifade veren Jenkins, Heard'ün 21 Nisan 2016'daki 30. doğum günü yemeğinden sonra yaşananlar hakkında konuştu.

Depp daha önce verdiği ifadesinde kötüye giden mali durumu hakkında menajeriyle uzun bir görüşme yapması nedeniyle Los Angeles'taki evlerinde düzenlenen partiye geç kaldığını dile getirmişti.

Aktörün iddiasına göre yemekten sonra Heard kendisini hırpalamış ve azarlamıştı.

Bununla birlikte Depp, Hollywood Hills'teki evine giderken Heard'ü dairede yalnız bırakmıştı. Ertesi gün Heard, Coachella Müzik Festivali'ne gitmek için evden çıktığında hizmetçilerden biri çiftin yatağında, Depp'in uyuduğu tarafta dışkı bulmuştu.

Dışkı fotoğraflarını gördüğünde kahkaha attığını söyleyen Depp, "O kadar tuhaftı ki sadece gülebildim" demişti.

Heard'e bu gezisinde eşlik eden Jenkins aktrisin bavulunu ve iki köpeğini taşımıştı.

Jenkins ifadesinde "Patronunun yatağına Heard'ün bıraktığı sürprizle ilgili" aktrisle konuştuğunu belirtti. Korumanın iddiasına göre Heard bunu "yanlış giden korkunç bir eşek şakası" diye niteledi.

Heard kakanın köpeklerine ait olduğunu öne sürse de Depp buna ikna olmamış ve şöyle demişti: O köpeklerle yaşadım, pisliklerini topladım. Kaka onlara ait değildi.

58 yaşındaki Depp, 35 yaşındaki eski eşi Heard'e 2018'de The Washington Post'ta yazdığı makale nedeniyle iftira davası açmıştı. Makalede Heard istismara maruz kaldığını öne sürmüştü.

Söz konusu yazıda Depp'in adı geçmese de aktörün avukatları makalenin yanlış bir şekilde Heard'ün evliyken şiddet gördüğünü ima ettiğini düşünüyor. Depp bu nedenle 50 milyon dolar tazminat talep ediyor. KaynaK: Independent

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İftira davasında mide bulandıran iddia: Johnny Depp'in yatağındaki dışkı Amber Heard'e ait

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.