20 Nisan 2024, Cumartesi

İftara çağrılmayan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, verdi veriştirdi: TOGG AK Parti'nin projesidir, milli falan değil

İftara çağrılmayan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, verdi veriştirdi: TOGG AK Parti'nin projesidir, milli falan değil

İftara çağrılmayan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, verdi veriştirdi: TOGG AK Parti'nin projesidir, milli falan değil

 

Gemlik'teki TOGG'un tesislerinde geçtiğimiz günlerde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank önderliğinde bir iftar düzenlendi. Bu yemeğe davet edilmeyen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, ilçe meclisinde sitem etti. Sertaslan, "TOGG AK Parti'nin projesidir. Milli falan değil. Beni sahiplenmeyeni ben sahiplenmem." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bursa Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, AK Parti Bursa milletvekilleri Refik Özen, Zafer Işık, Osman Mesten ve Emine Yavuz Gözgeç ile AK Parti Gemlik İlçe Başkanlığı yöneticileri ve Gemlik'teki bazı odaların yöneticileri, pazartesi günü Togg'un ilçede yapımı devam eden tesisinde buluşmuştu.

İFTARA DAVET EDİLMEDİ

Togg'un otomobilinin test sürüşünün yapıldığı program sonrası düzenlenen iftara Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'nın davet edilmediği öne sürülmüştü. Yüzde 51 yerlilik oranına sahip olan ve 3 yılda yüzde 68 yerli hedefi bulunan TOGG marka otomobil ve iftar daveti dün de Gemlik Belediye Meclisi'nin gündemindeydi.

"MİLLİ BİR PROJE DEĞİL"

Başkan Sertaslan, dün yapılan Gemlik Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı'nda programa çağırılmadığı için sitem etti. Toplantıda AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Şamil Yiğit'in 'ilçenin girişlerinde neden TOGG Tabelası olmadığı' sorusuna cevap veren Sertaslan, "TOGG'un arabasını getirmemiz lazım buraya. TOGG'un iftarına gidip de Gemlik'ten kimseyi çağırmayanlar nedeniyle arabayı da asmayacağım oraya. Bakan gelmiş, TOBB başkanı gelmiş, milletvekili orada, kaymakam orada ama şehrin belediye başkanına davet yok. Ne resmi, ne posteri. Beni sahiplenmeyeni ben sahiplenmem. Cumhuriyet Halk Partisi'ni, İYİ Parti'yi sahiplenmeyen TOGG'u ben sahiplenmem. AK Parti'nin projesi o, milli falan değil. Şikayet ediyorum buradan vatandaşa. Ne olacak? Arabayı sadece size mi satacaklar" dedi.

 

Başkan'ın bu sözleri bazı meclis üyelerince tepkiyle karşılandı. Sertaslan, tansiyonun yükselmesi sonrası meclis toplantısına 15 dakika ara verdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İftara çağrılmayan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan verdi veriştirdi: TOGG AK Parti'nin projesidir milli falan değil

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.