29 Mart 2024, Cuma

İftar vakti kardeşini, yengesini ve yeğenini öldüren şahıs yakalandı

İftar vakti kardeşini, yengesini ve yeğenini öldüren şahıs yakalandı

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde tapu meselesi yüzünden iftar vakti kardeşi, yengesi ve yeğenini öldüren cinayet şüphelisi, kayıplara karışmıştı. Şahıs, cinayetlerden 4 gün sonra Karasu ilçesinde polis ekiplerince yakalandı.


5 Nisan Salı günü Kemalpaşa Mahallesi Gündoğan Sokak'ta tapu meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada Ç.G. (54), kardeşi Bedri (65), kardeşinin eşi Duriye (59) ve kardeşinin oğlu Tuncay G.'ye (31) silahla kurşun yağdırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarken, durumun haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

3 KİŞİ DE YAŞAMINI YİTİRDİ

Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahale sonrasında 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Ç.G.'nin kardeşinin evine gelerek dehşet saçtığı esnada diğer bir yeğeni B.G.'nin de balkona kaçarak saklandığı ve polisler gelince kurtulduğu öğrenildi. Konuya ilişkin geniş çaplı inceleme başlatan polis ekipleri, yaptıkları inceleme neticesinde şüphelinin yerini tespit etti.

YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerince yapılan operasyon neticesinde aile katliamı gerçekleştiren cinayet şüphelisi Karasu ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İftar vakti kardeşini yengesini ve yeğenini öldüren şahıs yakalandı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.