20 Nisan 2024, Cumartesi

İçişleri Bakanlığı'ndan Prof. Dr. Bengi Başer'in "8 milyon göçmene oy kullandırılacak" iddiasına çok sert yanıt

İçişleri Bakanlığı'ndan Prof. Dr. Bengi Başer'in

Düzensiz göçmenlerin sayılarındaki artış iddiaları Türkiye gündeminden düşmüyor. Son olarak Prof. Dr. Bengi Başer'in gündeme getirdiği "8 milyon göçmene oy kullandırılacak" iddiasına İçişleri Bakanlığı'ndan çok sert bir yanıt geldi. Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Başer'in iddiasına "Bu hanımefendinin iki problemi var: Zeka ve cehalet! Okuduğunu anlamayacak kadar akıl fukarası, insanlığı utandıracak kadar cahil" ifadesiyle yanıt verdi.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı sosyal medya hesabından '8 milyon göçmenin oy kullanacağı' iddiaları ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanlığı, Ümit Özdağ, Sinan Ogan ve Bengi Başer hakkında söz konusu iddialar nedeniyle Göç İdaresi Başkanlığı tarafından suç duyurusunda bulunulacağını açıklamıştı.

 

ÇATAKLI "8 MİLYON SURİYELİ SEÇMEN" İDDİASINI YALANLADI

Çataklı, Prof. Dr. Bengi Başer'in iddiaları ile ilgili bir açıklama daha yaparak 8 milyon Suriyeli seçmen iddialarını yalanladı.

 

Çataklı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bu hanımefendinin iki problemi var:

Zeka ve cehalet! Okuduğunu anlamayacak kadar akıl fukarası, İnsanlığı utandıracak kadar cahil!

Söylediği 8 milyon Suriyeli seçmen yalanını savunamayacak kadar cesaretsiz…

Son yalanını da söyleyeyim;

MSB'nin söylediği rakam

-İdlip 3.8 milyon

-Zeytindalı ve Fırat Kalkanı 1.2 milyon

-Barış Pınarı 300 bin

 

Yani Türkiye'de bulunan 3.7 milyon ile Türkiye'nin güvenli hale getirdiği bölgelerde yaşayan toplam nüfus o, kötü niyetli sözümona akademisyen!"

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İçişleri Bakanlığı'ndan Prof. Dr. Bengi Başer'in "8 milyon göçmene oy kullandırılacak" iddiasına çok sert yanıt Suriyeli Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.